Vad roligt att du kikar in hos oss på Modern TV! Här kommer du finna läsvärda artiklar som handlar om allt som har med produktionsbolag, tv, film och dokumentärer att göra. Film- och tv-branschen förnyas ständigt och sevärda program, serier och filmer släpps ständigt. Det kan vara svårt att själv hålla koll på vad som är nytt och hett, därför kommer du här få hjälp på vägen.

Vi på Modern TV älskar allt som har med film- och tv-produktion att göra. Just därför gräver vi alltid nyfiket efter intressant fakta och spännande nyheter som vi kan leverera dig i förstklassiga artiklar.

Oavsett om du vill läsa om de senaste filmsläppen, hitta listor över vilka filmer som är bäst i olika genrer, läsa intressanta artiklar om vilka filmer som dragit in mest pengar eller få resa på vilka nya serier du bör titta på – ja, då har du hamnat rätt.

Från filmexperter direkt till dig

Modern TV skapades av filmnördar, serieexperter och branschkunniga. Vi har helt enkelt koll på allt inom denna fantastiska bransch. Vi har sett alla filmer, dokumentärer och serier som bör ses och kan därför tipsa dig om vilka som är de allra bästa.

Vi strävar efter att alltid leverera kvalité, dock inte på ett torrt och tråkigt sätt. Istället vill vi att vår blogg ska vara precis lika underhållande och rolig som den bransch vi skriver om. Med ständiga uppdateringar och ett stort engagemang kommer du alltid att bli glatt överraskad när du klickar dig in på Modern TV.

Det här är bloggen du gärna själv skulle skriva om du hade tiden. Vi vet dock att de flesta är upptagna med jobb och vardagsliv, därför har vi lagt ner all den tid som krävs för att du istället ska kunna slå dig ner och läsa stor underhållning, oavsett vilken tid på dygnet det passar dig.

Personliga funderingar blandas med fakta

Vi kommer ge dig smaskiga historier från branschen blandad med intressant fakta. Det kommer ske på ett objektivt sätt. En helt objektiv blogg kan dock vara lite tråkig att läsa. Just därför kommer vi också dela med oss av personliga åsikter och funderingar. Om du, precis som oss, tycker om att diskutera film får du gärna lämna en kommentar om vad just du tycker och anser.

Modern TV har en perfekt blandning av humor och djup – vi hoppas du kommer återkomma ofta och få en del av det.